Iivo Niskanen

Hän on kuitenkin nyt ladannut. Niskanen hallitsi yhdessä Bolšunovin kanssa 15.


Iivo Niskanen Cross Country Skiing Athlete Profile

Suomalaisurheilija ei säästele sanojaan Pekingin olosuhteista Tässä on nyt moni asia väärin Aleksandr Bolshunov lisäsi iloisen yhteiskuvan Iivo Niskasen kanssa.

. Iivo Niskanen avasi Suomen mitalitilin Pekingin talviolympialaisissa hiihtämällä pronssille 30 kilometrin yhdistelmäkisassa. Iivo Niskasen touhu hämmensi kulissien takana tätä oli vaikea ymmärtää. Mies on mukana 30 kilometrin yhdistelmäkilpailussa sunnuntaina.

Kaksinkertainen olympiavoittaja on ollut tällä kaudella pahoissa vaikeuksissa vapaalla hiihtotavalla. Olympiakultaan hiihti Aleksandr Bolšunov ennen maanmiestään Denis SpitsoviaVenäläiskaksikon ero maalissa oli minuutin ja 10 sekuntia. Niskanen avaa kuitenkin kisaurakkansa jo viikonloppuna.

Norjan Johannes Kläbon vauhti oli kuitenkin suomalaiselle liikaa. Iivo Niskanen kommentoi Aleksandr Bolshunovin tilannetta. Iivo Niskanen on suurin suosikki miesten 15 kilometrin p kisan voittajaksi Pekingin olympialaisissa.

Niskanen jäi Spitsovista 49 sekuntia. Iivo Henrik Niskanen s12. Tammikuuta 1992 Oulu on suomalainen maastohiihtäjä joka edustaa seuratasolla Puijon HiihtoseuraaVahvana perinteisen hiihtäjänä tunnettu Niskanen on sekä maailmanmestari että kaksinkertainen olympiavoittaja.

Kläbo riuhtaisi kisan loppupuolella sellaisen kirin joka pudotti suomalaisen kyydistä. Iivo Niskanen sijoittui toiseksi. - Kläbo oli tänään vahva.

- Ei ollut ihan herkkua Niskanen suri Viaplayn haastattelussa.


Iivo Niskanen Wikipedia


File 20190227 Fis Nwsc Seefeld Men Cc 15km Iivo Niskanen 850 4230 Jpg Wikimedia Commons


Q1p3gv7mycvqqm


Langlauf Niskanen Doppelsieg Brugger Und Carl Uberzeugen Langlauf Wintersport Sportschau De


Niskanen Iivo Fin Portrait Xc Ski De Langlauf


Iivo Niskanen Fin Bildergalerie Tour De Ski Val Di Fiemme Ita Alpe Cermis Xc Ski De Langlauf


Iivo Niskanen Facebook


Langlauf Weltcup Iivo Niskanen Macht Familien Triumph Bei Tour De Ski Perfekt Xc Ski De Langlauf

0 Response to "Iivo Niskanen"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel